Profile Photo

Scandinavian crypto news site

  • Public Group
  • 1 year, 2 months ago
  • 2

    Members

Description

1. Hva er utsiktene for Bitcoin i første kvartal?
2022 startet dårlig for bitcoin nettsted, mynten mistet mer enn 15 % av verdien den første uken i januar. Kvelden før var det i stand til å stige i pris til $42 727, men på bakgrunn av svak volatilitet er det fortsatt risiko for en ny tilbakerulling.

Den aggressive retorikken til den amerikanske sentralbanken svekker investorenes interesse for risikable eiendeler, sa trader Alex Krueger. Okser har svært liten sjanse på denne tappen og mest sannsynlig vil markedet forbli bearish. Som et minimum vil den negative trenden dominere frem til slutten av første kvartal, understreket Kruger.

2. Bitcoin-handlere selger massivt med tap
Dominansen til den negative trenden i markedet er bevist av nedgangen i SOPR-indikatoren. Flertallet av adressene selger kryptovalutaer med tap i den nåværende syklusen, noe som fremgår av de siste dataene fra CryptoQuant-teamet.

3. Coinbase-kunder opplever feil saldovisning
Coinbase-brukere som åpnet ikke-dollarkontoer kan oppleve feil visning av saldoene deres. Den tekniske støtten til børsen skrev om dette på Twitter.

4. Meta lokker utviklere fra Microsoft og Apple til å lage en metaverse
Meta, tidligere kjent som Facebook, jakter på utviklere fra Microsoft og Apple. Mer enn 100 personer forlot Microsoft for Meta for å lage metaverser.

Ifølge The Wall Street Journal er Meta spesielt interessert i spesialistene som utviklet Microsoft HoloLens augmented reality-briller. Basert på deres LinkedIn-profiler har 70 personer forlatt HoloLens-teamet det siste året, med mer enn 40 stillinger i Meta. Dette kan bety at Meta forbereder en lignende enhet.

Apple prøver å beholde sine ingeniører og utviklere. På slutten av fjoråret rapporterte Bloomberg at ansatte med høy verdi kunne stole på bonuser fra $50 000 til $180 000 hvis de ble i selskapet. Samtidig viser både Microsoft og Apple interesse for metaverset.